PER PICAR

Olives – 2,50€

Olives amb formatge feta – 4,50€

Coca de l’Empordà amb tomàquet – 3,50€

Braves – 4,70€

Anxoves de l’Escala (5 filets) – 8,50€

Boquerons (5 filets) – 7,00€

Timbal d’escalivada a la brasa – 7,50€

Croquetes de pollastre (5 un.) – 6,50€

Croquetes de gambes (5 un.) – 8,50€

Calamars andalusa – 10,00€

Amanida verda – 6,50€

Gambes a la planxa (5 un.) – 14,00€

Musclos de roca amb tomàquet, all i cilantre – 11,50€

Pop a la gallega – 14,00€

Arrós mariner de Pals (mín. 2 per.) – 15,00€

Arrós negre amb calamarcets (mín. 2 per.) – 15,00€

Fideuà amb sèpia i musclos (mín. 2 per.) – 13,00€

Postres

Tatin amb gelat de vainilla – 6,00€

Coulant de xocolata – 6,00€

Pastís del dia – 5,00€

Pinya natural amb crema catalana – 5,50€

Taronges a la canyella – 4,75€

Trufes gelades (5 unitats) – 4,75€