PER PICAR
Olives – 2,50€
Olives amb formatge feta – 4,50€
Coca de l’Empordà amb tomàquet – 3,50€
Braves – 4,70€
Anxoves de l’Escala (5 filets) – 8,50€
Boquerons (5 filets) – 7,00€
Timbal d’escalivada a la brasa – 7,50€
Croquetes de pollastre (5 un.) – 6,50€
Croquetes de gambes (5 un.) – 8,50€
Calamars andalusa – 10,00€
Amanida verda – 6,50€
Gambes a la planxa (5 un.) – 14,00€
Musclos de roca amb tomàquet, all i cilantre – 11,50€
Pop a la gallega – 14,00€
Arrós mariner de Pals (mín. 2 per.) – 15,00€
Arrós negre amb calamarcets (mín. 2 per.) – 15,00€
Fideuà amb sèpia i musclos (mín. 2 per.) – 13,00€
Postres
Tatin amb gelat de vainilla – 6,00€
Coulant de xocolata – 6,00€
Pastís del dia – 5,00€
Pinya natural amb crema catalana – 5,50€
Taronges a la canyella – 4,75€
Trufes gelades (5 unitats) – 4,75€