MENÚ

Entrants

Gaspatxo……9,50

Carpaccio de tonyina amb ruca ………14,00

Calamars a l’andalusa……10,50

Amanida de formatge de cabra amb vinagreta de fruits secs……10,50

Sopa de peix i marisc ………..10,50

Amanida de tomàquet i burrata …….12,50

Coca de pa amb escalivada i anxoves……10,50

Cassoleta de brandada de bacallà……15,00

Segons

Tartar de salmó i alvocat ………15,50

Pota de pop a la planxa amb parmentier de patata * ………19,50

Secret ibèric confitat……16,50

Calamars a la plantxa ………14,50

Salmó al forn amb verdures ………17,50

Brotxeta de pollastre amb patata caliu….15,00

Lassanya de verdures i xampinyons…..12,50

Pizza de Pernil i Xampinyons o Pizza 4 Formatges ………..12,50

Postres

Coulant de xocolata……5,50

Tarta Tatin amb gelat de vainilla ………5,50

Sorbet de Mojito ………5,50

Sorbet de Llimona….5,50

Gelats…..5,50

Enciams i tomàquets ecològics

MENU amb Entrant, Segon (*:suplement 2€) i Postre….26,50€ (Migdíes de dilluns a divendres)