MENÚ

Entrants

Carpaccio de bacallà amb favetes i tomàquet

Spring-roll de pollastre a l’estil Pequín

Tartar de salmó i alvocat

Amanida de formatge de cabra amb confitura de tomàquet

Risotto de bolets

Caneló de meló farcit amb mousse de pernil

Pop a la brasa amb parmentier de patata *(+2€)

Segons

Wok de calamar amb verdures a l’estil thai

Bacallà al forn a baixa temperatura amb verduretes *(+ 2€)

Orada a la planxa amb cloïses al fino

Cuixa de pollastre de pagès amb gambes

Entrecotte de Girona a la planxa amb patata al forn i verdures *(+4€)

Galta de porc desossada al curry

Arrós mariner de Pals (mín 2 per.)

Postres

Tatin amb gelat de vainilla

Coulant de xocolata

Pastís del dia

Taronges a la canyella

Pinya natural amb crema catalana

Dinar de dilluns a divendres: 21,00€ (aigua i copa de vi inclós)
Sopar, caps de setmana i festius: 26,00€ (begudes no incloses)
(*) amb suplement