ELS NOSTRES COMPROMISOS DAVANT LA COVID-19

Hem consultat experts en salut pública i ens hem posat a la pell dels nostres clients, a la teva pell, per trobar solucions a les teves inquietuds i garantir que les teves vacances i el desitjat retrobament amb la natura, els poguis fer amb tranquilitat i seguretat. I aquests són els nostres compromisos:

  • Adaptació dels protocols d’higiene i desinfecció a tots els espais de l’hotel
  • Proporcionar un marc de reserves segures per cobrir cancel·lacions sobrevingudes per la situació canviant

Nous protocols de neteja, desinfecció i distància social

Hem redefinit els nostres nivells d’higiene i seguretat, anant més enllà dels protocols obligatoris, tot mantenint el nostre compromís amb la sostenibilitat.

Començant per les zones comunes, augmentant la freqüència de la neteja i utilitzant productes desinfectants eficients. S’han repartit dispensadors de gel a tots els espais de l’hotel i cartelleria recordant la necessitat de mantenir les distàncies de seguretat i altres indicacions convenients per a tots.

I per les habitacions hem afegit uns protocols estrictes, assegurant que totes les superfícies es netegin utilitzant desinfectants adequats i utilitzant elements d’un sol ús.

Facilitem la distància social en la prestació de certs serveis gràcies a la utilització del mòbil i internet, de forma que fer el check-in, triar l’esmorzar, consultar la carta i fer comandes per portar a l’habitació es pugui fer digitalment de forma fàcil. I en tot moment fem un seguiment actiu tot actualitzant les nostres solucions per assegurar la salut dels nostres clients i empleats.

Reserves segures davant la situació canviant

Davant les eventuals restriccions que puguin anar sorgint degut a la situació incerta i canviant de l’evolució de la pandèmia, volem assegurar la tranquil·litat dels nostres clients quan ens facin una reserva. Per aquest motiu, hem adaptat les condicions de cancel·lació per fer reserves segures.

Les reserves que s’hagin de cancel·lar degut a noves mesures restrictives decretades per les autoritats que facin inviable o bé la mobilitat del client o bé l’obertura de l’hotel, es podran cancel·lar gratuïtament o bé es podran ajornar per unes noves dates. Arribat el cas, encoratgem als nostres clients a que optin per ajornar la seva reserva per ajudar-nos a suportar millor l’actual situació econòmica. Sabrem com agrair-ho.

Més que mai, fes un parèntesi i retroba’t amb la natura en seguretat.