ELS NOSTRES COMPROMISOS DAVANT LA COVID-19

Hem consultat experts en salut pública i ens hem posat a la pell dels nostres clients, a la teva pell, per trobar solucions a les teves inquietuds i garantir que les teves vacances i el desitjat retrobament amb la natura, els poguis fer amb tranquilitat i seguretat. I aquests són els nostres compromisos:

  • Adaptació dels protocols d’higiene i desinfecció a tots els espais de l’hotel
  • Proporcionar un marc de reserves segures per cobrir cancel·lacions sobrevingudes per la situació canviant
  • Oferir promocions especials per a que puguis allargar la teva estada
  • Facilitar la màxima seguretat amb el pack “Jo em quedo a l’hotel”

Nous protocols de neteja, desinfecció i distància social

Hem redefinit els nostres nivells d’higiene i seguretat, anant més enllà dels protocols obligatoris, tot mantenint el nostre compromís amb la sostenibilitat.

Començant per les zones comunes, augmentant la freqüència de la neteja i utilitzant productes desinfectants eficients. Es repartirant dispensadors de gel a tots els espais de l’hotel i cartelleria recordant la necessitat de mantenir les distàncies de seguretat i altres indicacions convenients per a tots.

I per les habitacions hem afegit uns protocols estrictes, assegurant que totes les superfícies es netegin utilitzant desinfectants adequats i utilitzant elements d’un sol ús.

Facilitarem la distància social en la prestació de certs serveis gràcies a la utilització del mòbil i internet, de forma que fer el check-in, triar l’esmorzar, consultar la carta i fer comandes per portar a l’habitació es pugui fer digitalment de forma fàcil. I en tot moment farem un seguiment actiu tot actualitzant les nostres solucions per assegurar la salut dels nostres clients i empleats.

 Per tant, i per quan sigui possible, aquí estem, preparats per donar-te de nou la benvinguda.

Reserves segures davant la situació canviant

Davant les eventuals restriccions que puguin anar sorgint degut a la situació incerta i canviant de l’evolució de la pandèmia, volem assegurar la tranquil·litat dels nostres clients quan ens facin una reserva. Per aquest motiu, hem adaptat les condicions de cancel·lació per fer reserves segures.

Per confirmar una reserva, seguirem demanant un 10% de l’import de l’estada, però per la seva reconfirmació no serà necessari abonar la resta de l’import fins arribats 6 dies abans de la data d’entrada.

Les reserves que s’hagin de cancel·lar degut a noves mesures restrictives decretades per les autoritats que facin inviable o bé la mobilitat del client o bé l’obertura de l’hotel, es podran cancel·lar gratuïtament o bé es podran ajornar per unes noves dates. Arribat el cas, encoratgem als nostres clients a que optin per ajornar la seva reserva per ajudar-nos a suportar millor l’actual situació econòmica. Sabrem com agrair-ho.

Condicions especials per allargar l’estada

Després de tantes setmanes de confinament i de patir restriccions a la mobilitat, vam pensar que els nostres clients desitjarien poder prolongar la seva estada el màxim de temps possible per poder gaudir de la natura i els seus encants, però sobre tot per gaudir de la reconfortant sensació d’alliberament que proporciona la natura. Vam pensar com podíem facilitar-ho i ara ja podem oferir unes promocions i condicions especials.

Per a tots aquells que estigueu pensant en fer una escapada de 5 dies o més, escriviu-nos un e-mail a info@laixart.cat explicant les dates en que voleu venir, quants sou i si voleu una estada amb mitja pensió inclosa, indicant a l’assumpte “promoció estada llarga”. Us contestarem amb una proposta que estem segurs que us agradarà.

Promoció “Jo em quedo a l’hotel”

Els hotels petits tenim un encant especial perquè els nostres clients esdevenen una mena de convidats que han vingut a casa a passar uns dies i això fa que ens preocupem per a que es sentin a gust en tot moment, ben acollits…en definitiva, que no els falti de res.

La situació actual ens obliga, més que mai, a que a més de tot això, els nostres clients es sentin i estiguin segurs. I un hotel petit té avantatges en aquest aspecte, senzillament perquè hi ha menys gent. Si a això li afegeixes que a l’hotel i al seu entorn disposes de tot el que puguis necessitar per gaudir com mai d’uns dies de vacances, què més segur que quedar-se a l’hotel per passar aquests dies?

A l’Aixart et pots quedar a dinar i a sopar (us podrem una taula i unes cadires a la terrassa i al saló interior que seran només per a vosaltres), tenim un bar on servim combinats, cocktails i molt més (ho podràs demanar a través del mòbil i en uns minuts ho tindràs a la teva habitació, o a la piscina), gaudir en privat de la piscina (farem torns perquè us pogueu banyar sols, ho podem fer!!, només tenim 7 habitacions), a la teva habitació tens una terrassa amb unes vistes magnífiques (on podràs prendre l’esmorzar, el sopar, aquell cocktail que has demanat abans…), a més tens pau, tranquil·litat… Sense haver d’agafar el cotxe pots sortir a caminar per senders i camins de ronda realment espectaculars (et donarem bons consells, algun secret i et prepararem el picnic), pots anar a peu a unes platges de somni que hi ha gent que fa milers de quilòmetres per gaudir-les (et deixarem un parassol que només vosaltres fareu servir), i més activitats sense risc i més serveis i avantatges que estem preparant.

Et vols apuntar a aquesta promoció? Oferim un preu molt especial, i amb tots aquests avantatges, per a les estades en pensió complerta. I sense restriccions d’estada mínima ni màxima, des d’una nit fins a les que vulguis. I quantes més nits millors condicions. Envia’ns un e-mail a info@laixart.cat i t’informarem. No t’oblidis d’indicar les dates en les que voleu venir i de posar a l’assumpte “promoció jo em quedo a l’hotel”. Farem que tingueu les vacances més segures, com si estiguéssiu a casa.

Estem preparats i amb moltes ganes de donar-te la benvinguda al teu hotel de l’Empordà.

Més que mai, fes un parèntesi i retroba’t amb la natura en seguretat.