En AGRAÏMENT al gran ESFORÇ que esteu fent tots els membres dels col·lectius que treballeu en qualsevol de les activitats considerades com essencials durant aquests dies de la crisi sanitària global generada com a conseqüència de la pandèmia de la COVID-19, els hotels i càmpings membres de l’ASSOCIACIÓ D’ALLOTJAMENTS TURÍSTICS DE BEGUR (AATB) ha llençat una promoció.

En què consisteix?

S’aplicarà un descompte del 50% en el preu de tarifa d’allotjament

Fins quan?

En principi fins al 31 de Desembre de 2020, però segons la demanda es podria ampliar

En temporada alta i caps de setmana també?

També però amb restriccions, perquè portem setmanes tancats i el futur post temporada alta és molt incert. No podem establir un criteri, dependrà de la disponibilitat, del nombre de dies…estudiarem cada petició segons les circumstàncies del moment, però en qualsevol cas us farem una proposta amb condicions molt favorables, només per a vosaltres.

Qui se’n pot beneficiar?

Tots els membres dels col·lectius que treballeu en qualsevol de les activitats considerades com essencials durant l’Estat d’Alarma conseqüència de la crisis provocada per la COVID-19.

Com es pot reservar?

Ens heu de contactar directament via mail, telèfon o omplint el formulari de contacte indicant nom i cognoms, telèfon i dates d’entrada i de sortida.

 

 

És una promoció de l’ASSOCIACIÓ D’ALLOTJAMENTS TURÍSTICS DE BEGUR (AATB)