CARTA

Entrants

Amanida verda amb mango i espàrrecs blancs……8,50

Sopa de peix i marisc ………10,50

Crema de porros……8,50

Foie d’ànec empurdanés amb torradetes i melmelada de gerds…..13,50

Pa de vidre amb escalivada i anxoves de l’Escala ………..10,50

Pa de vidre amb tomàquet de penjar i pernil ibèric …….13,50

Carpaccio de bou amb virutes de parmesà……13,50

Segons

Pollastre Yakitori amb ceba i shitake ………13,50

Suquet de rap a l’estil pescadors ………18,50

Lassanya de verdures……10,50

Postres

Coulant de xocolata amb gelat de vainilla……6,50

Pastís de formatge ………4,50

Trufes gelades ………4,75

Fruita de temporada……3,50

Gelats………5,00

Suc de taronja amb gelat de vainilla…….6,50

Pregunta pels nostres plats del dia, elaborats amb productes frescos i de temporada

IVA inclòs als preus